
Bahçeli CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nu aradı
Devlet Bahçeli, dün CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nu telefonla aradı. Tanrıkulu: "MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli, beni aradığında kendisine geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha ilettim; içinden geçtiğimiz dönemle ilgili olarak herkesin
A+A-
Abdullah Öcalan’ın PKK’ye silah bırakma çağrısının ardından Devlet Bahçeli Ahmet Türk’ü, Tuncer Bakırhan’ı, Pervin Buldan’ı ve son olarak Edirne’de tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş’ı aramıştı.
Bahçeli, dün CHP Diyarbakır Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Sezgin Tanrıkulu’nu da aradı. Tanrıkulu, telefon görüşmesini şu ifadelerle paylaştı:
“MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli, beni aradığında kendisine geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha ilettim; içinden geçtiğimiz dönemle ilgili olarak herkesin sorumluluğu ve katkısının önemli olduğu konusunda sohbetimiz oldu.
“Kendisinin sağlığında, daha güzel günlerde görüşme dileğimizi de paylaştık.
“Sayın Devlet Bahçeli’ye bir kez daha geçmiş olsun diyorum ve sağlık dileklerimi buradan da paylaşıyorum.”
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.