1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bahçeli'den tokalaşma açıklaması: Uzattığım el Türkiye partisi olma teklifidir
Bahçeli'den tokalaşma açıklaması: Uzattığım el Türkiye partisi olma teklifidir

Bahçeli'den tokalaşma açıklaması: Uzattığım el Türkiye partisi olma teklifidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti Grubu ile tokalaşması hakkında açıklamalarda bulundu. "Siyasette hiç kimseyle, hiçbir partiyle kategorik olarak alıp veremeyeceğiz, konuşup çözemeyeceğiz bir şey yoktur" dedi.

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu..

Dem Parti ile tokalaşma açıklaması

Meclis'te CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Dem Parti Grubu ile tokalaşması tartışılması devam eden Bahçeli, dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Bahçeli, "Siyasette hiç kimseyle, hiçbir partiyle kategorik olarak alıp veremeyeceğiz, konuşup çözemeyeceğiz bir şey yoktur" diye konuştu.

DEM Parti Grubu ile tokalaşması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, DEM sıralarına giderek elimi uzattım. Uzattığım el, milli birlik ve kardeşliğimizin mesajıdır. Uzattığım el, ilk Meclis'in ve Cumhurbaşkanımızın meşale gibi yanan aydınlığıdır. 'Gelin Türkiye partisi olun', 'milli birliğimizde kenetlenin' teklifidir. Biz gelişigüzel, anlık olarak el uzatmayız. Biz durduk yere el vermeyiz. El sıkmanın merakına teşebbüs etmeliyiz. DEM'e düşen sorumluluk uzanan elin kıymetini anlaması ve eşik olarak değerlendirmesidir" ifadelerini kullandı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.