1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Netanyahu Karşıtı Gösteriler Artarak Devam Ediyor
Netanyahu Karşıtı Gösteriler Artarak Devam Ediyor

Netanyahu Karşıtı Gösteriler Artarak Devam Ediyor

Siyonist İsrail’in Tel Aviv kentinde toplanan binlerce İsrailli, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşması konusundaki isteksizliğine tepki göstererek protesto düzenledi.

A+A-
Siyonist İsrail’in Tel Aviv kentinde toplanan binlerce İsrailli, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşması konusundaki isteksizliğine tepki göstererek protesto düzenledi. Protestocular, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durdurulmasını talep etti.

 

Siyonist İsrail'in, Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşmasını imzalamasını talep eden kişiler, Savunma Bakanlığı yakınında toplanarak hükümetin Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşması konusundaki isteksizliğine tepki gösterdiler.

Siyonist İsrail'de hükümetin Hamas ile esir takası ve ateşkesi imzalamasını talep eden binlerce kişi, Savunma Bakanlığı'nın yakınında gösteri düzenledi.

Göstericiler, İsrail’in Yediot Ahronoth gazetesinin haberine göre, 1 Eylül'de Gazze Şeridi'nde cansız bedenine ulaşılan 6 İsrailli esirin fotoğraflarını taşıyarak esir takası anlaşmasının imzalanması için, "Hemen anlaşın, canlı olarak iade edilebilirlerdi. Onları bırakanlar geri getirmekle de yükümlüdür" sloganları attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.