ABD’den Siyonist teröristlere 4 milyar dolarlık askeri yardım daha

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Trump yönetiminin Siyonist teröristlere 4 milyar dolarlık askeri yardımı hızlandırmak için acil durum yetkilerini kullandığını açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, Siyonist teröristlere yönelik askeri yardımlarını bir adım daha ileriye taşıdı. ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, "Acil durum yetkilerini kullanarak İsrail’e yaklaşık 4 milyar dolar tutarında askeri yardımın teslimatını hızlandırmak için bir deklarasyona imza attım. Biden Yönetimi’nin, İsrail’e bazı silah ve mühimmatları yasaklayan kısmi ambargoyu kaldırması, İsrail’in Beyaz Saray’da Başkan Trump’tan daha büyük bir müttefiki olmadığının bir başka göstergesidir" dedi.

TRUMP YÖNETİMİNİN SİYONİST TERÖRİSTLERE BAĞLILIĞI

Rubio, Trump yönetiminin yahudi terör yönetiminin güvenliğine olan bağlılığını vurgulayarak, "Trump Yönetimi, İsrail’in güvenliğini sağlamak için tüm araçları kullanmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı. Trump yönetiminin, göreve başladığından bu yana Siyonist teröristlere yaklaşık 12 milyar dolar değerinde askeri satış onayı verdiğini belirten Rubio, Biden yönetiminin İsrail’e yönelik temelsiz kısıtlamalarını iptal ettiğini de sözlerine ekledi.

Dünya Haberleri

Kongo'da tekne faciası: Can kaybı 148'e yükseldi
Soykırımcı İsrail Yine Çocukları Hedef Aldı: 19 Şehit
Ekvador'da horoz dövüşü etkinliğine silahlı baskın: 12 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı
Pentagon: Suriye'de asker sayımızı gelecek aylarda 1000'in altına düşüreceğiz
Etna Yanardağı güçlü şekilde kül ve lav püskürttü