Katil İsrail Gece Boyunca Beyrut’a Saldırdı

Siyonist İsrail ordusu, Lübnan’ın başkenti Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesinin çeşitli noktalarındaki binalara 40’tan fazla saldırı düzenledi.

Katil İsrail savaş uçakları, İsrail ile 8 Ekim’den bu yana çatışan Hizbullah Hareketi’nin kalesi niteliğindeki Dahiye’nin Burj el-Beracine, Kifaat, Şuveyfat, Hades ve Leylaki bölgelerindeki binalara 40'tan fazla saldırı gerçekleştirdi.

İşgalci İsrail saldırıları, başkentin güneyinde birçok yer ve binada yangınlara ve büyük yıkımlara yol açtı. Katil İsrail ordusu, ülkenin orta kesimindeki Beyrut’un yan sıra güneydeki Sur kenti ile doğudaki Bekaa bölgesindeki Hizbullah hedeflerine de hava saldırıları düzenledi.

Ülkenin güneyiyle başkentin güneyindeki Dahiye bölgesinden kuzeye doğru yoğun göç sürerken evlerini terk edip güvenli gölge arayışına giren çok sayıda Lübnanlı Beyrut sokaklarında geceliyor.

Siyonist İsrail ordusu, Hizbullah'a yönelik saldırıları kapsamında gece saatlerinden bu yana Dahiye bölgesindeki Leyleki ve Hades mahallelerine saldırılar düzenliyor. İşgalci İsrail'in akşam saatlerinde Beyrut'a düzenlediği hava saldırılarında 6 kişi şehit olmuş, 91 kişi yaralanmıştı.

Dünya Haberleri

Polonya, Rus Konsolosluğunu kapatma kararı aldı
Rus Korgeneral, Suriye’deki çatışmada öldürüldü
"Hamas’ın gerilla taktikleri, yenilmesini zorlaştırıyor"
Hizbullah: Demire demir, kana kan, ateşe ateş
BM: İsrail saldırılarıyla Gazze 70 yıl geriye gitti