Mesrur Barzani: KDP, Kürdistan'ın tek umudu

Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Genel Başkan Yardımcısı Mesrur ​​Barzani, KDP'nin zaferi her yurtsever Kürdistanlının zaferi olduğunu söyledi.

KDP Genel Başkan Yardımcısı Mesrur ​​Barzani, bugün (10 Eylül 2024 Salı günü) öğleden sonra Erbil ilindeki bazı KDP kadrolarıyla bir araya geldi.

Toplantıda yaptığı konuşmada, KDP'nin, milli lider Ölümsüz (Nemir) Barzani'nin önderliğinde kuruluşundan bu yana Kürdistan'ın tüm sınıflarının, topluluklarının ve tüm bölgelerinin partisi olduğunu dile getiren Mesrur Barzani, "KDP'nin bugün Kürdistan Bölgesi'nin anayasal yapısının korunmasının ve geliştirilmesinin koruyucusu ve güvencesi olması gurur vericidir." dedi.

Mesrur ​​Barzani, KDP'nin üye, kadro ve destekçilerine, KDP'nin büyüklüğü, ağırlığı ve konumu düzeyinde olma ve Kürdistan halkına Kürtlük ruhuyla hizmet etme çağrısında bulundu.

KDP Genel Başkan Yardımcısı, krizlerin yaşandığı dönemlerde KDP'nin her zaman Kürdistan halkının onurunu ve ulusal kazanımlarını savunmada ön saflarda yer aldığını, dolayısıyla Kürdistan halkının çoğunluğunun güveni haline geldiğini vurguladı.

KDP'nin sayesinde Kürdistan'ın daha da gelişip canlanacağını vurgulayan Mesrur Barzani, "Dolayısıyla Kürdistan'ın tek umudu KDP'dir ve KDP'nin zaferi her yurtsever Kürdistanlının zaferidir." ifadesini kullandı.

Kürdistan Haberleri

İran'dan Kürdistan Bölgesi'ne 'sorunları çözme' sözü
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Kürdistan Bölgesi üst düzey yetkilileriyle bir araya geldi
KDP: Seçimlerin nezih ve şeffaf olması gerekiyor
Başkan Barzani: Tüm halkımızın Eylül Devrimi ruhuna dönmesini umuyorum
Başkan Barzani'den Bağdat heyetine: Diyalog ve uzlaşı için irade olmalı