Trump, Biden'ın çocuklarına Gizli Servis korumasını kaldırdı

ABD Başkanı Trump, eski Başkan Biden'ın çocuklarına tahsis edilen Gizli Servis korumalarını sona erdireceğini söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, eski Başkan Joe Biden'ın çocuklarına tahsis edilen Gizli Servis korumasına "derhal" son vereceğini belirtti.

Trump, sosyal medya platformu Truth Social üzerinden, ABD hükümeti tarafından Biden'ın çocuklarına tahsis edilen Gizli Servis korumalarına ilişkin açıklamada bulundu.

Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın "tüm masrafları ABD vergi mükellefleri tarafından karşılanan" Gizli Servis korumasına sahip olduğunu aktaran Trump, Biden'ın oğluna sunulan koruma servisinin 18 kişiye kadar çıkabildiğini ve bu durumun "saçma" olduğunu ifade etti.

Trump, Hunter Biden'ın şu anda Güney Afrika'da tatil yaptığını kaydederek, Hunter'ın "derhal" geçerli olmak üzere artık Gizli Servis koruması almayacağını bildirdi.

Joe Biden'ın bir diğer yetişkin çocuğu Ashley Biden'ın da 13 kişilik koruma personeli olduğunu belirten Trump, Biden'ın kızının da listeden çıkarıldığını kaydetti.

Dünya Haberleri

SOHR: Suriye’de 100 günde 4 bin 711 sivil öldürüldü
Katar:Filistin halkına verdiğimiz desteği sürdürüyoruz
BM Raportörü'nden İsrail'in Gazze'deki soykırımına tepki
ABD'li Senatör Bernie Sanders'tan İsrail'e Gazze tepkisi
Trump ile Putin ateşkes sürecini görüştü